HUOLTO JA TAKUU

Jos laitteesi tarvitsee huoltoa: MILWAUKEE E-SERVICE
Milwaukee E-Service on tarjolla tuotteille, joissa on takuu voimassa. Käyttämällä palvelua saat pääsyn Milwaukeen ammattimaiseen takuuhuoltopalveluun. Rekisteröi tuotteesi ja seuraa helppoja vaiheita tuotteesi korjaamiseksi.

Kirjaudu
Rekisteröi työkalusi ja klikkaa "korjaus". Vahvista, että työkalusi on takuun piirissä.


Valitse
Valitse yksi seuraavista vaihtoehdoista korjattavan työkalun noudolle ja toimitukselle:
A) Nouto kotoa ja toimitus kotiin
B) Nouto ja toimitus valitsemaasi paikkaan
C) Nouto ja toimitus valitsemasi kuljetusyhtiön keräilypisteestä ja -pisteeseen


Vika
Lisää kuvaus viasta ja valitse, haluatko vastaanottaa tekstiviestejä tai sähköposteja korjausprosessin kulusta.


Vahvista
Vahvista korjaustilauksesi. Sitten voit lukea läpi tiivistelmän tilauksestasi ja voit vielä muuttaa tietoja tarvittaessa. Kun olet tyytyväinen, tulosta osoitekortti ja kiinnitä se pakettiin.


Huolto
Työkalusi noudetaan Milwaukeen valtuuttaman kuljetusliikkeen toimesta ja viedään huoltoliikkeeseen. Voit seurata työkalusi korjausprosessia verkossa (tekstiviestillä tai sähköpostilla mikäli valittu) läpi seuraavien vaiheiden: Nouto, Työkalun saapuminen huoltoon, Työkalu korjattu, Työkalun lähetys takaisin, Toimitus takaisin sinulle.


Ei takuuta
Jos huoltoliike päättää, että takuu ei kata tuotteen korjausta, E-Service -prosessi päättyy ja huoltoliike lähettää sinulle hintatarjouksen korjaukselle sähköpostitse.

 

Asiakkaan sinulla on kolme vaihtoehtoa:

A) Hyväksy hintatarjous ja tuotteen korjaus aloitetaan. Huoltoliike laskuttaa sinua korjauksesta ja palautuskuluista. Huoltoliike ei laskuta työkalun tutkimisesta.

B) Hylkää hintatarjous ja saat tuotteesi takaisin. Huoltoliike laskuttaa sinua työkalun tutkimisesta ja palautuskuluista.

C) Hylkää hintatarjous ilman, että tuote palautetaan sinulle. Huoltoliike hävittää tuotteen. Huoltoliike laskuttaa sinua vain tuotteen tutkimisesta.

 


 

Copyright 2022 © Konecenter.com.