Milwaukee M18 FMCS66-0C metallipyörösaha 66 mm

709,00 €
2 varastossa, toimitusaika 1-2 päivää
Valmistajan tuotenumero
4933472110

Ensimmäinen akkukäyttöinen 18V metallipyörösaha 66 mm sahaussyvyydellä ja suorituskyvyllä, mikä vastaa 1800 W sähkökäyttöistä mallia. Nopeampi sahausnopeus verrattuna sähkökäyttöiseen malliin. 

Kenkä sopii suoraan MILWAUKEE®-ohjauskiskoon (myydään erikseen), mikä mahdollistaa suorien ja tarkkojen sahausten tekemisen ilman pitkää asennusaikaa. 

Suorituskykyvalo kertoo milloin laitetta rasitetaan liikaa. Elektroninen jarru pysäyttää terän alle sekunnissa.. Suuri metalliroskan kerääjä kerää sahaamisen aikana syntyneet roskat ja antaa tarvittavan näkyvyyden työskennellessä.

Kuivasahausteknologia tuottaa nopean, siistin ja jäysteettömän metallin sahaamisen ja kaksoiskytkin estää vahinkokäynnistymisen.

Työkaluton sahaussyvyyden säätö ja upotuskytkin nopeaan ja tehokkaaseen upposahaukseen. Ainutlaatuinen pikairrotusvipu nopeaan roskien tyhjennykseen ja terän vaihtoon

Yhdistää kolme MILWAUKEE®-innovaatiota: hiiliharjattoman POWERSTATE™-moottorin, REDLINK PLUS™ -elektroniikan ja REDLITHIUM™-akun, mitkä tuottavat erinomaisen suorituskyvyn, kestävyyden ja käyttöajan vaativissakin työtehtävissä

Toimii kaikilla MILWAUKEE® M18™ -akuilla, mutta saadaksesi suurimman tehon on käytettävä M18 High Output akkua. 

Toimitetaan ilman akkuja ja laturia.


Lisätietoja
Paino (kg)7.000000
SarjaM18
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Milwaukee M18 FMCS66-0C metallipyörösaha 66 mm
Arviosi
Copyright 2022 © Konecenter.com.