translation missing: fi.general.accessibility.skip_to_content
VIRALLINEN MILWAUKEE KAUPPIAASI SUOMESSA!
VIRALLINEN MILWAUKEE KAUPPIAASI SUOMESSA!

Milwaukee huolto

Jos laitteesi tarvitsee huoltoa: MILWAUKEE E-SERVICE

Milwaukee E-Service on tarjolla tuotteille, joissa on takuu voimassa. Käyttämällä palvelua saat pääsyn Milwaukeen ammattimaiseen takuuhuoltopalveluun. Rekisteröi tuotteesi ja seuraa helppoja vaiheita tuotteesi korjaamiseksi.

Kirjaudu

Rekisteröi työkalusi ja klikkaa "korjaus". Vahvista, että työkalusi on takuun piirissä.

Valitse

Valitse yksi seuraavista vaihtoehdoista korjattavan työkalun noudolle ja toimitukselle:
A) Nouto kotoa ja toimitus kotiin
B) Nouto ja toimitus valitsemaasi paikkaan
C) Nouto ja toimitus valitsemasi kuljetusyhtiön keräilypisteestä ja -pisteeseen

Vika

Lisää kuvaus viasta ja valitse, haluatko vastaanottaa tekstiviestejä tai sähköposteja korjausprosessin kulusta.

Vahvista

Vahvista korjaustilauksesi. Sitten voit lukea läpi tiivistelmän tilauksestasi ja voit vielä muuttaa tietoja tarvittaessa. Kun olet tyytyväinen, tulosta osoitekortti ja kiinnitä se pakettiin.

Huolto

Työkalusi noudetaan Milwaukeen valtuuttaman kuljetusliikkeen toimesta ja viedään huoltoliikkeeseen. Voit seurata työkalusi korjausprosessia verkossa (tekstiviestillä tai sähköpostilla mikäli valittu) läpi seuraavien vaiheiden: Nouto, Työkalun saapuminen huoltoon, Työkalu korjattu, Työkalun lähetys takaisin, Toimitus takaisin sinulle

Ei takuuta

Jos huoltoliike päättää, että takuu ei kata tuotteen korjausta, E-Service -prosessi päättyy ja huoltoliike lähettää sinulle hintatarjouksen korjaukselle sähköpostitse.

Asiakkaan sinulla on kolme vaihtoehtoa:

A) Hyväksy hintatarjous ja tuotteen korjaus aloitetaan. Huoltoliike laskuttaa sinua korjauksesta ja palautuskuluista. Huoltoliike ei laskuta työkalun tutkimisesta.

B) Hylkää hintatarjous ja saat tuotteesi takaisin. Huoltoliike laskuttaa sinua työkalun tutkimisesta ja palautuskuluista.

C) Hylkää hintatarjous ilman, että tuote palautetaan sinulle. Huoltoliike hävittää tuotteen. Huoltoliike laskuttaa sinua vain tuotteen tutkimisesta.