Milwaukee L4 CLL-301C USB-ladattava ristiviivalaser

349,00 €
Tuote loppu
Valmistajan tuotenumero
4933478098

Milwaukeen uusi USB-ladattava linjalaser vihreillä laserlinjoilla mahdollistaa monipuolisen työskentelyn vaakasuoralla vaaituksella ja pystysuoralla linjauksella. Korkealuokkaiset vihreät diodit tarjoavat jopa 4 kertaa paremman näkyvyden verrattuna punaiseen laseriin.

Kirkkaan vihreät laserlinjat tuottavat 30 metrin työskentelyalueen (50 m tunnistimen kanssa)

Ladattava REDLITHIUM™ 3,0 Ah USB-akku tuottaa työskentelyaikaa jopa yli 8 tunniksi. Yksi 3,0 Ah USB-akku vastaa jopa 6000 alkaliparistoa akun käyttöiän aikana.

3-tilainen heilurijärjestelmä: manuaalinen tila käytettäväksi missä tahansa kulmassa, itsetasoittava tila, mikä osoittaa tason ulkopuolella olevan tilan 4° itsevaaitusalueen avulla ja heilurilukko komponenttien suojaamiseksi kuljetuksen aikana. Integroitu magneettikiinnike vahvoilla maametallimagneeteilla, ¼″ kolmijalan kierteet ja ripustusreikä mahdollistavat kiinnityksen teräkseen, puuhun ja kolmijalkaan. Magneettikiinnike mahdollistaa laserin 360° kääntämisen ja sisältää myös integroidun mikrosäätönupin nopeaan linjaamiseen.

Vahva päällyste ja IP 54-suojaus tekevät laserista veden- ja kulutuksenkestävän ja se kestää pudotuksen jopa 1 metristä.

Lataa kätevästi REDLITHIUM™ USB-akku sisäisesti mikro USB-kaapelilla USB-virtalähteestä tai pistorasiasta. Akun virtamittari laserin päällä ja sivussa mahdollistaa USB-akun virtatason nopean tarkastamisen.

Mukana toimitetaan 1 x 3.0 Ah L4 akku ja USB laturi sekä pidike

Lisätietoja
Paino (kg)1.000000
SarjaL4
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Milwaukee L4 CLL-301C USB-ladattava ristiviivalaser
Arviosi
Copyright 2022 © Konecenter.com.