Milwaukee L4 CLLP-301C USB-ladattava ristiviivalaser

399,00 €
Tuote loppu
Valmistajan tuotenumero
4933478099

Milwaukeen USB-ladattava ristiviivalaser vihreällä pysty- ja vaakaviivalla ja luotipisteillä (ylös ja alas) mahdollistaa monipuolisen työskentelyn.

Korkealuokkaiset vihreät diodit tarjoavat jopa 4 kertaa paremman näkyvyden verrattuna punaiseen laseriin. Kirkkaan vihreät laserlinjat tuottavat 30 metrin työskentelyalueen ja jopa 100 metrin alueen tunnistimen kanssa.

Ladattava REDLITHIUM™ 3,0 Ah USB-akku tuottaa työskentelyaikaa jopa yli 8 tunniksi

3-tilainen heilurijärjestelmä: manuaalinen tila käytettäväksi missä tahansa kulmassa, itsetasoittava tila, mikä osoittaa tason ulkopuolella olevan tilan 4° itsevaaitusalueen avulla ja heilurilukko komponenttien suojaamiseksi kuljetuksen aikana

Integroitu magneettikiinnike vahvoilla maametallimagneeteilla, ¼″ kolmijalan kierteet ja ripustusreikä mahdollistavat kiinnityksen teräkseen, puuhun ja kolmijalkaan. Magneettikiinnike mahdollistaa laserin 360° kääntämisen ja sisältää myös integroidun hienosäätönupin nopeaan linjaamiseen.

Laseriin kiinnitettävä nousukiinnike helpottaa luotipisteiden näkemistä, kun laser on sijoitettu maahan tai teräsraiteen päälle

Vahva päällyste ja IP 54-suojaus tekevät laserista veden- ja kulutuksenkestävän ja se kestää pudotuksen jopa 1 metristä.

Lataa kätevästi REDLITHIUM™ USB-akku sisäisesti micro-USB-kaapelilla USB-virtalähteestä tai pistorasiasta.

Akun virtamittari laserin päällä ja sivussa mahdollistaa REDLITHIUM™ USB-akun virtatason nopean tarkastamisen.

Mukana toimitetaan 1 x 3.0 Ah akku ja laturi sekä pidike ja nousukiinnike.

 

Lisätietoja
Paino (kg)0.090000
SarjaL4
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Milwaukee L4 CLLP-301C USB-ladattava ristiviivalaser
Arviosi
Copyright 2022 © Konecenter.com.