TIETOA MEISTÄ

Olemme työkalujen myyntiin erikoistunut kotimainen vuonna 2011 perustettu yritys. Nykyaikaisena verkkokauppana tarjoamme laajan valikoiman Milwaukee-tuotteita nopealla toimituksella ja aina edullisin hankintahinnoin.

Tunnemme hyvin laaja-alaisesti eri asiakaisryhmien tarpeet omien osaamisalojemme perusteella. Valikoimastamme löytyy työkalut harrastajan ja ammattilaisen tarpeisiin. Milwaukee-työkalujen tarina alkaa jo vuodesta 1924 ja tuo pitkä tuotekehitys on johtavan markkina-aseman lopputulos.

Tahdomme tarjota nämä maailman vaativimpiin olosuhteisiin suunnitellut työkalut kaikkien saataville helposti sekä huoltopalvelut ja varaosat kaikki samalta kotimaiselta sivustolta.

 

Tavoitat meidät puhelimitse arkena numerosta 050 477 1515 ja sähköpostitse asiakaspalvelu@konecenter.com

 

Työtiimimme päämäärä on aina tyytyväinen asiakas. Siksi kehitämme verkkokauppaamme jatkuvasti tarjotaksemme tuotteemme saataville aina paremmin, kustannustehokkaasti ja nopeasti.

 

Verkkokauppamme logistinen sydän sykkii 1600m2 kivijalkamyymälämme yhteydessä Joensuussa ja kuulumme myös Suomen kattavaan Powered By Kramp -myymäläverkostoon.

Y-tunnus: 2387373-6

Pilkontie 2 80130 Joensuu

Copyright 2022 © Konecenter.com.