Vaihdot ja palautukset

Tuotteillamme on 30 päivän palautusoikeus!

Jos et ole tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin, voit palauttaa käyttämättömät tuotteet meille maksullisena asiakaspalautuksena. Paketin noutamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus. Jos tilaus palautuu meille tästä johtuen, niin veloitamme tilaajalta lähetys- ja palautuskulut.

Tuotteen hinta palautetaan täysimääräisenä, mikäli tuote on edelleen täysin myyntikuntoinen. Jos mahdollista, tuote tulee olla alkuperäispakkauksessaan. Käytetyn tuotteen hyvityksestä myyjällä on oikeus vähentää sen arvonalennusta vastaava summa. Alla tarkemmat ohjeet palautustoimenpiteistä.

Tarkistathan jo vastaanottaessasi lähetystä, että se vastaa tilaustasi eikä se ole vaurioitunut kuljetusyhtiön kuljetuksessa.

Palautusoikeus koskee ainoastaan varastotuotteita.

Näin teet asiakaspalautuksen Matkahuollolla:

Täytä huolellisesti tilauksen mukana tuleva palautuslomake ja laita se mukaan lähetykseen palautettavien tuotteiden kanssa. Pakkaathan tuotteet huolellisesti! (Jos tarvitset uuden lomakkeen, pyydäthän sen asiakaspalvelusta.)
Pakkaa tuote ja kaikki siihen kuuluvat osat huolellisesti. Käytä mieluiten pakkausta, jossa tuote on lähetetty sinulle. Vie paketti Matkahuollon toimipisteeseen ja kerro tiskillä Matkahuollon palautustunnuksemme: 9536785
Säilytä Matkahuollon kuitti lähetyksestä siihen saakka, kunnes olet saanut meiltä ilmoituksen, että palautuksesi on käsitelty. Kuitista löytyy asiakaspalautuksen seurantakoodi, jota voit tarvita, mikäli palautus ei saavu meille normaalin toimitusajan puitteissa. 

Kun palautuksenkäsittelijämme on vastaanottanut ja tarkistanut tuotteen/tuotteet, hyvitämme palauttamiesi tuotteiden hinnan sinulle suoraan sen maksutavan kautta, jota käytit tilausta tehdessäsi. Pidätämme palautettavien tuotteiden summasta käsittelykuluja 6,90€.

Ongelmatilanteet

Pyrimme aina toimittamaan kaikki tilaukset ensiluokkaisessa kunnossa, mutta mikäli käy niin että saat väärän tai virheellisen tuotteen, otathan heti yhteyttä asiakaspalveluumme, niin korjaamme tilanteen pikaisesti!

Mikäli tuotteessa ilmenee käytössä jokin selkeä vika tai virhe, laita meille viestiä, niin saadaan asioihin nopea ratkaisu yhdessä! 

Tuotteen vaihtaminen

Jos haluat vaihtaa tilaamasi tuotteen, palauta alkuperäinen tuote ohjeiden mukaisesti ja tee uusi tilaus.

Copyright 2022 © Konecenter.com.